Πώληση Άλλο (Αγροτεμάχια), puerto maldonado, Destroyed, Περού, Puerto Maldonado

Πώληση - Cod. 39217

  • Τύπος: Άλλο (Αγροτεμάχια)
  • Περιοχή: 100 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Όροφος: 0

Ψάχνετε για ένα off-grid χαλαρωτικό νέο σπίτι; Δεν υπάρχει τίποτα πιο καθαρό και ευεργετικό για την υγεία σας παρά να ζείτε ακριβώς στη μέση των πνευμόνων της γης. Η ζούγκλα του Αμαζονίου!

Ίσως ψάχνετε για ένα νέο μέρος διακοπών για να καλέσετε τη δική σας ή να έχετε τη δική σας ιδέα για τις δυνατότητες που μπορεί να σας προσφέρει μια ευημερούσα γη.

Ό, τι επιθυμία έχετε μπορεί να γίνει πραγματικότητα στη μέση της ζούγκλας του Αμαζονίου, στην περιοχή Puerto Maldonado. Αυτή είναι η λιγότερο άγγιξε, ημι ανεπτυγμένη περιοχή της ζούγκλας, με το μεγαλύτερο φυσικό απόθεμα σε όλο το Περού Amazon.

Η γη είναι αρκετά μακριά από την μικρή πόλη, έτσι αισθάνεστε πραγματικά στη μέση της ζούγκλας, αλλά αρκετά κοντά για να αγοράσετε τις βασικές σας ανάγκες όποτε χρειάζεται. Με το εμπόρευμα φρέσκων τροφίμων και νόστιμα εστιατόρια!

Σας προσφέρω αυτή την μαγευτική ατμόσφαιρα και πολλά άλλα.

Μπορεί να σκοτεινιάσει στη ζούγκλα, αλλά έχουμε ήδη εγκατεστημένο ηλεκτρικό ρεύμα! Οι ηλιακοί συλλέκτες είναι επίσης μια δυνατότητα.

Το κολύμπι στο ποτάμι Madre de Dios (μητέρα του Θεού) είναι μια περιπέτεια, αλλά πιθανότατα δεν θέλετε να κάνετε καθημερινά. Κάτω από την όμορφη γη σας, μπορείτε να πάρετε καθαρό νερό. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κατασκευαστεί μια δεξαμενή νερού και κρυστάλλινα νερά ρέει από το ντους σας. Το οποίο είναι απλό στην εγκατάσταση.

Ανησυχεί για το άγνωστο της ζούγκλας. Μην ανησυχείτε, έχουμε την ασφάλεια για να βεβαιωθείτε ότι η χαλάρωσή σας δεν είναι χαλασμένη από τίποτα.

Ξέχασα κάτι στη μικρή πόλη, δεν χρειάζεται να φοβάσαι. Ο κεντρικός δρόμος προς την πόλη βρίσκεται ακριβώς έξω από την παρτίδα. Η παρτίδα είναι αρκετά μακριά στη ζούγκλα που δεν θα ακούσετε αυτοκίνητα ή μοτοσικλέτες για να σας ενοχλήσει ακόμα σε κοντινή απόσταση.

Μπορείτε να επιλέξετε εάν θέλετε η γη σας να είναι μια καθαρή ζούγκλα ή μια άγρια ζούγκλα. Μπορούμε να καθαρίσουμε την παρτίδα για εσάς, ώστε να μπορέσετε να αρχίσετε αμέσως να χτίζετε το σπίτι σας. Αρχίστε να φανταστείτε την ονειρική κατοικία των ονείρων σας!


Τώρα, ας μιλήσουμε λεπτομέρειες ...

Η τιμή είναι $ 150 τ.μ.
Οι τιμές είναι $ 150.000 για 1.000τμ2
Για την αγορά απαιτείται τουλάχιστον 1.000 τ.μ.
Μπορείτε να αγοράσετε περισσότερα παρτίδες, αν θέλετε.

Υπάρχει συνολικά 16.000 τ.μ.
Σύμφωνα με την τιμή sqm2 για να αγοράσει οτιδήποτε θα κοστίσει $ 2.400.000. Εάν αποφασίσετε να αγοράσετε τα πάντα τότε μπορούμε να διαπραγματευτούμε ιδιωτικά μια έκπτωση.

Εάν αυτό ακούγεται σαν ένα όνειρο, τότε ακολουθήστε τα βήματα για να το εκπληρώσετε. Έχουμε μόνο μια ευκαιρία να εξερευνήσουμε τη γη. Και γιατί δεν είναι ένα από τα πιο ακμάζοντα μέρη σε αυτό.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB