Πώληση Μονοκατοικία, IQUITOS, Ucayali, Περού, Calle Independencia 240

Πώληση - Cod. 36176

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 585 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 1

Πουλάω ένα όμορφο σπίτι στην πόλη Iquitos, στο κέντρο του San Juan Bautista, δύο τετράγωνα από την πλατεία San Juan, 20 λεπτά από την Plaza de Arma.
Η γη είναι μεγάλη και διαθέτει ένα κοτόπουλο, έναν πίσω κήπο και μια μπροστινή αυλή. Το σπίτι είναι χτισμένο από ωραία υλικά με ωραία τελειώματα 150m2. Όλα έχουν ανακαινιστεί πριν από 4 χρόνια, είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Το σπίτι διαθέτει ένα μεγάλο σαλόνι με τραπεζαρία και καθιστικό, τρία υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο το καθένα, ένα μπάνιο υπηρεσίας και χώρο για την αποθήκευση εργαλείων και προμηθειών καθαρισμού. Πωλείται το σπίτι με σκοπό να ταξιδέψει όλα τα επιπλωμένα (έπιπλα καναπέδων, 2 ξύλινα ερμάρια, ιστιοφόρα, 1 κρεβάτι king size με παράδεισο στρώματος, 3 τετράκλινα κρεβάτια με παράθυρο στρώματος, μεγάλη τηλεόραση, ηλεκτρικό φούρνο, αμερικανικό ψυγείο, πλυντήριο ρούχων , ...) Όλα είναι σε πολύ καλή κατάσταση με ένα χρόνο χρήσης. Η γη έχει τα δικά της τείχη σε όλες τις πλευρές με ηλεκτρικό φράκτη. Η τιμή του επιπλωμένου σπιτιού είναι διαπραγματεύσιμη σύμφωνα με τις προσφορές. Γραπτή σε δημόσια αρχεία, όλα απολυμαίνονται με τίτλο ιδιοκτησίας. Η τοποθεσία είναι πολύ ήσυχη και ιδανική για να ζήσει κανείς στην πόλη χωρίς το θόρυβο της πόλης! Πολύ καλή προσφορά.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB