Πώληση Οικόπεδο, IQUITOS, Ucayali, Περού, Santa Clara

Πώληση - Cod. 30541

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 12500 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 1

Σε μια όμορφη τοποθεσία κοντά στον ποταμό και τις φυσικές ομορφιές της, και ακόμα μόνο 15 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο και 30 λεπτά από το κέντρο της πόλης, αυτό το ξενοδοχείο είναι το τέλειο σημείο εκκίνησης για ένα θέρετρο που επιτρέπει τον τουρισμό ή / και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Από εδώ, οι αποστολές στο πυκνό δάσος της βροχής, αλλά και την αλιεία ή την παραλία εκδρομές είναι εύκολα οργανωμένη.

Η Amazon έχει κηρυχθεί το 2011 ένα από τα 7 θαύματα της φύσης του κόσμου. Από τότε η περιοχή - (! Όπου η ταινία ταινία Fitzcarraldo με Κλάους Κίνσκι έγινε) και ειδικά η πόλη Iquitos - καταγράφει μεγάλες τουριστικές ανάπτυξης. Σήμερα, με την εθνική οικονομία είναι ένα από τα ισχυρότερα latin αγορές αμερικανική ανάπτυξη, βιομηχανία αναψυχής ανθεί. Ως εκ τούτου, ένα πολυτελές θέρετρο με γκουρμέ εστιατόριο, πισίνα, γήπεδο τένις και Περού "fulbito" θα μπορούσε να είναι ένα ενδιαφέρον έργο. Η περιοχή είναι ήσυχη και ασφαλή, και το νέο δρόμο επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση και την ασφάλεια.

Μαζί με τοπικό αρχιτέκτονα μας, εξετάσαμε σε ένα θέρετρο μπανγκαλόου με μικρό εστιατόριο, πισίνα και ένα γήπεδο τένις, να είναι σε θέση να υποδεχθεί οικογένειες, ζευγάρια και singles για τον τουρισμό και τις διακοπές. Τα σχέδια και οι υπολογισμοί είναι διαθέσιμα και υπόσχονται πολλά. Ωστόσο, για οικογενειακούς λόγους, αλλάξαμε το σχέδιό μας να πάμε πίσω στο Περού κάποια μέρα, και θα παραμείνει στην Ευρώπη. Ως εκ τούτου, πωλούν την περιουσία μας, και το έργο μπορεί να δοθεί στην κορυφή. Θα θέλαμε επίσης να είναι στην ευχάριστη θέση να βοηθήσει και να συνοδεύσει ένα ενδιαφέρει επιχειρηματίας με τα πρώτα βήματα στο έργο του / της σε αυτό το όμορφο σημείο του κόσμου.

- Που έχουν καταχωρηθεί με την εθνική ακινήτων SUNARP μητρώο
- Πλήρως περιφραγμένο με τοίχο και metal gate
- Αντλία υπογείων υδάτων και λιμνούλα με ψάρια (22 x 60 μ)
- Έργο θέρετρο διαθέσιμο (bungalows, γήπεδο τένις, πισίνα, εστιατόριο)
- 15 min. από Intl. αεροδρόμιο (νέος δρόμος)
- 5 λεπτά. από Nanay ποτάμι
- 30 λεπτά. από Iquitos κεντρική πλατεία

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB