Πώληση Οικόπεδο, Puerto Bermudez, Ucayali, Περού, Puerto Bermudez

Πώληση - Cod. 36693

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 245000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Όροφος: o

Μεγάλη ευκαιρία για τους λάτρεις της φύσης, το κυνήγι και το ψάρεμα, στην περιοχή Pasco (Αμαζονία). Ελάτε να ανακαλύψετε αυτό το καταφύγιο της ειρήνης, σε ένα απομονωμένο μέρος, μαζί περίπου 24,5 εκταρίων, με μια λίμνη και το στερεό και δασώδη έδαφος.

Τα ισχυρά σημεία:

Απομονωμένο, ήσυχο περιβάλλον, ευχάριστο, διατηρημένο και πολύ ηλιόλουστο.
Εύκολα προσβάσιμο, καλά συνδεδεμένο.
Κοντά στα φυσικά πάρκα, τα ποτάμια, το ηφαίστειο Sira, την Oxapampa City.
Άμεση γειτνίαση με το χωριό και τις ανέσεις του: νηπιαγωγείο και δημοτικό σχολείο, εμπορικό κέντρο, εστιατόρια, ξενοδοχεία, νοσοκομεία κλπ.
Πολύ όμορφη τοποθεσία με πανοραμική θέα και εξαιρετική θέα.
Μπορεί να χρησιμεύσει ως βάση αναψυχής σε αυτή την τουριστική περιοχή στην καρδιά της περιοχής.
2 αλιευτικές λίμνες χωρητικότητας 0,5 εκάστη.
Οικόπεδο 30000μ².

Περιγραφή κατοικίας:

Δεν υπάρχει κατοικία.
Παρουσία κατεστραμμένων κτιρίων, τα οποία μπορούν να αποκατασταθούν.
Για 5000 ευρώ περισσότερο, θα μπορούσαμε να αποκαταστήσουμε και να ανοικοδομήσουμε το σαλέ, το πάρκινγκ και το κάμπινγκ 40 τοποθεσίες.

Περιγραφή της γης:

Ο ορεινός όγκος βρίσκεται στο πευαδικό δάσος του Αμαζονίου. Το κλίμα είναι τροπικό με μια σχετικά ξηρή περίοδο χειμώνα, με μέση ετήσια βροχόπτωση 2000 mm.
Πρόκειται για περίπου 2 εκτάρια οργανικών λιβαδιών που περιβάλλουν φράκτες και δρυς. Από τα οποία 10 εκτάρια βιολογικής γεωργικής έκτασης-permaculture χρήσιμα, κυρίως στη φύση του λιβαδιού και της αρόσιμης γης. Η ισορροπία, περίπου 12,5 εκτάρια, είναι σε είδος δασώδεις ακτές. Δυνατότητα αναδάσωσης. Δυνατότητα επέκτασης της επιφάνειας που παράγεται σε βιολογικά σε 20 εκτάρια.
Αυτό το σετ είναι διακοσμημένο με 2 αλιευτικές λίμνες χωρητικότητας 0.5 εκάστη, τροφοδοτούμενες από ένα ρεύμα. Το ύψος στο επίπεδο του μοναχού είναι 3 μέτρα και περίπου 1 μέτρο στο τέλος. Η λίμνη φιλοξενεί διάφορες ποικιλίες ψαριών: roach, rotengle, χέλι, tucunaré, gamitana, araguana, γατόψαρο και λευκό, δεν έχει αδειάσει από τον Ιούλιο του 2013.
Δυνατότητα κατασκευής αρκετών σαλέ μιας πολύ σημαντικής επιφάνειας.

Τοποθεσία και περιγραφή του Bermudez:

Η περιοχή του Puerto Bermúdez είναι μία από τις οκτώ περιοχές της επαρχίας Oxapampa στο Περού στη συμβολή ποταμών, πάρκων και φυσικών αποθεμάτων. Η θέση του χωριού είναι -10.2977, -74.9352, στον ποταμό Pichis.

Υψόμετρο: 250 msnm
Περιοχή: 10988km²
Περιφέρεια: Pasco
Συνολικός πληθυσμός: 20474
Πυκνότητα πληθυσμού: 1,9 / km2
Ζώνη ώρας: UTC -5 (PET)

Πανίδα και χλωρίδα

Το Περού είναι μια χώρα όπου διατηρείται η φύση. Το μεγαλύτερο, πιο ποικίλο και πλουσιότερο τροπικό δάσος στον κόσμο γίνεται για τους λάτρεις της φύσης. Εδώ το τοπίο είναι ολικός, ένας άγριος κόσμος, εντυπωσιακός και συναρπαστικός όπου όλα είναι υπερβολικά, μια έκρηξη χρωμάτων, μυρωδιών και άγνωστων ήχων, εν συντομία είμαστε σε έναν άλλο πλανήτη. Επωάζοντας στη ζούγκλα μπαίνουμε σε μια άλλη διάσταση, τα γιγαντιαία δέντρα φτάνουν τα 60 μέτρα ψηλά με κορμό 4 μ. Σε διάμετρο, λουλούδια, φύλλα και φτέρες είναι γιγαντιαία, η κακοφωνία είναι μόνιμη, η Το δάσος δεν κοιμάται ποτέ.

Ο Bermudez φιλοξενεί πολλά είδη ζώων, όπως jaguar, dendrobates, leroy, tamarind-lion και αράχνη, πράσινο anaconda, ηλεκτρικό χέλι, caiman, σαύρα κ.α. Από τη σκοπιά της χλωρίδας, το βουνό στεγάζει ένα σύνολο φυσικών χώρων πλούσιων σε δέντρα και θάμνους, σε ποώδη φυτά και επίσης σε φαρμακευτικά φυτά: νύχι γάτας, φύλλα κόκας, δρακού και brugmansia, ipomoea tricolor, ayahuasca, κλπ.

________________________________

Για περισσότερες πληροφορίες και για να επισκεφθείτε το πεδίο, επικοινωνήστε με τον Jose Bueno ανά πάσα στιγμή.

Αυτή η ιδιοκτησία προσφέρει ένα τεράστιο δυναμικό των επιτευγμάτων.

________________________________

Τιμή: 70 000 € TTC SAFER και συμβολαιογραφικά έξοδα. Τα τέλη αποτελούν ευθύνη του πωλητή.

Άλλες εκτάσεις από 400 έως 120000 €, κατοικίες (εμπορικές) 400μ2 έως 90000 € στο κέντρο της πόλης και μεγαλύτερη διαθεσιμότητα στην ίδια περιοχή.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB