Πώληση Loft-open space, Iquitos, Destroyed, Περού, San Juan Bautista

Πώληση - Cod. 38859

  • Τύπος: Loft-open space
  • Περιοχή: 240000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 1

Καταπληκτική γη και στρατόπεδο ζούγκλας για πώληση ακριβώς έξω από την πόλη iquitos. Η γη έχει 24Hectares σε 45 λεπτά από το αεροδρόμιο του iquitos με moto. Βρίσκεται σε άγρια φύση και κοντά στην πόλη, γεγονός που την καθιστά ιδανική για όλες τις δραστηριότητες.
Το στρατόπεδο διαθέτει 5 μπανγκαλόου για διαμονή, 1 μεγάλη Μαλόκα, κουζίνα, δύο ντους και δύο μπάνια. Διαθέτει αντλία νερού και σύστημα φιλτραρίσματος για να έχετε φρέσκο και καθαρό νερό από έναν υπόγειο ποταμό για να πίνετε και να πλένετε.
Ακριβώς πίσω από το στρατόπεδο είναι μια μεγάλη λίμνη πλήρως στη γη και μια φυτεία φρούτων γύρω στα 500 δέντρα των 50 ποικιλιών φρούτων (αβοκάντο, μανγκό, κακάο, λεμόνι, πορτοκάλι, κάσιους, ....)
Η γη είναι τεράστια και έχει πολύ ξύλο για κατασκευή και ένα θαυμάσιο ποτάμι που διασχίζει με frech νερό για να κολυμπήσει.

Έχω δουλέψει εδώ δίνοντας όλες τις καλύτερες δονήσεις για να δημιουργήσετε ένα υπέροχο μέρος για τους ανθρώπους να έχουν υποχωρήσεις στη φύση. Πουλάω για ταξίδια και έτσι πρέπει να βρω κάποιον που θα μπορούσε να ακολουθήσει αυτό που έχω δημιουργήσει εδώ ..
Η τιμή της τεράστιας γης, συν το στρατόπεδο όλα επιπλωμένα είναι 95000USD διαπραγματεύσιμο.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB