Πώληση Κτήριο , Urcos, Cusco, Περού, 136 Jiron Bellaunde Terry (Plaza de Armas), Urcos, Cusco

Πώληση - Cod. 29568

  • Τύπος: Κτήριο
  • Περιοχή: 430 m²
  • Αριθμός δωματίων: 12
  • Όροφος: 3

Το σπίτι χτίστηκε το 2006 και βρίσκεται στο ζωντανό κέντρο της Urcos με πολλά εστιατόρια και εμπορικά πωλητές γύρω. Η πόλη του Κούσκο είναι μέσα σε 30 λεπτά οδήγησης. Το κτίριο διαθέτει εμπορική και την οικογένεια συγκροτημάτων που ζουν βρίσκεται στον 1ο, 2ο και 3ο όροφο. Το δωμάτιο διαθέτει σπίτι για 5 επιχειρηματικών μονάδων στον 1ο όροφο και για 3 επιπλέον μονάδες στον 3ο όροφο. Η κατοικημένη περιοχή βρίσκεται στον 2ο όροφο και διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια και κουζίνα. Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με καμπίνες και πάγκων και το σαλόνι διαθέτει τζάκι.

Το σπίτι μπορεί να προσεγγιστεί άμεσα από την Plaza de Armas και αποτελεί εσωτερικό του κτιρίου που βρίσκεται στη δεύτερη σειρά.
Όλες οι μονάδες των επιχειρήσεων είναι σήμερα μισθωμένο σε τοπικές επιχειρήσεις και να έρθουν με γυάλινες πόρτες και κλειδαριές. 3 μονάδες είναι επίσης εξοπλισμένες με μπάνια (εκ των οποίων 1 διαθέτει ντους)
Επιχειρηματικές ευκαιρίες περιλαμβάνουν: Φαρμακείο, Βιβλιοθήκη, Boutique, Internet cafe.
Η κατασκευή είναι μια χαρά υλικό (τσιμέντο) και το υλικό δάπεδο είναι "κεραμίδι" σε όλους τους ορόφους.
Κατοικία είναι συνδεδεμένη με το νερό και το αποχετευτικό σύστημα της πόλης με ένα back up δεξαμενή νερού στην οροφή. Η στέγη είναι υπό κατασκευή και παρέχει δυνατότητα να προσθέσετε ένα άλλο όροφο. θέα Panorama περιλαμβάνουν την Plaza de Armas και τη λίμνη της Urcos.
Η επαρχία της Urcos βρίσκεται κατά μήκος των οδών μεταφοράς πάλλεται μεταξύ Κούσκο, Αρεκίπα και το Πουέρτο Maldonado και προσφέρει μεγάλες εμπορικές ευκαιρίες.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB