Πώληση Άλλο (Αγροτεμάχια), Cañete, Lima, Περού, anexo uchupampa, km 45 Cañete,Lima

Πώληση - Cod. 43397

  • Τύπος: Άλλο (Αγροτεμάχια)
  • Περιοχή: 16100 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Όροφος: 0

Είστε έτοιμοι να επενδύσετε σε ένα κομμάτι του παραδείσου; Παρουσιάζοντας την εκπληκτική γη LUNABONITA προς πώληση, μια τεράστια ιδιοκτησία 16.100 τετραγωνικών μέτρων που βρίσκεται στο μαγευτικό παράρτημα Uchupampa, μόλις 45 χιλιόμετρα από την περιοχή Lunahuana, στην επαρχία Cañete, στην περιοχή Lima, στο Περού. Σε βολική τοποθεσία, 150 χιλιόμετρα από τη Λίμα, αυτό το εξαιρετικό ακίνητο προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό τοποθεσίας, κλίματος και ευέλικτων δυνατοτήτων.

Τοποθεσία: Βρίσκεται στην καρδιά της πιο τουριστικής περιοχής στην περιοχή της Λίμα, το LUNABONITA διαθέτει στρατηγική τοποθεσία που αιχμαλωτίζει τόσο τους ντόπιους όσο και τους τουρίστες. Με εύκολη πρόσβαση από τον κεντρικό δρόμο, το ακίνητο βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για να τραβήξει την προσοχή. Η εγγύτητα στη Λίμα, μόλις 150 χιλιόμετρα μακριά, εξασφαλίζει προσβασιμότητα, διατηρώντας παράλληλα την ηρεμία αυτού του γραφικού καταφυγίου.

Κλίμα: Ένα από τα καθοριστικά χαρακτηριστικά αυτής της εξαιρετικής γης είναι το εξαιρετικό κλίμα της. Απολαύστε 350 ημέρες ηλιοφάνειας κάθε χρόνο, δημιουργώντας ένα ιδανικό περιβάλλον για τους λάτρεις των υπαίθριων δραστηριοτήτων και όσους αναζητούν την περιπέτεια. Η κοιλάδα Lunahuana είναι ένα hotspot για δραστηριότητες άντλησης αδρεναλίνης, όπως ράφτινγκ, ziplining, τετραπλή ποδηλασία, ράπελ και αναρρίχηση. Είτε αναζητάτε τη συγκίνηση είτε είστε κάποιος που εκτιμά την ομορφιά της φύσης, αυτή η τοποθεσία προσφέρει το τέλειο σκηνικό για μια ποικιλία από ψυχαγωγικές αναζητήσεις.

Αθλητισμός και Δραστηριότητες: Η κοιλάδα Lunahuana είναι γνωστή για την ποικιλία των αθλημάτων και των δραστηριοτήτων της, γεγονός που την καθιστά καταφύγιο για όσους αναζητούν την περιπέτεια. Η γη LUNABONITA βρίσκεται σε στρατηγική τοποθεσία για να παρέχει εύκολη πρόσβαση σε αυτές τις συναρπαστικές εμπειρίες. Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες μπορούν να βυθιστούν σε:

Rafting: Περιηγηθείτε στα συναρπαστικά ορμητικά νερά του ποταμού Cañete, μια εμπειρία που συνδυάζει τη συγκίνηση της περιπέτειας με το εκπληκτικό φυσικό τοπίο της κοιλάδας.

Ziplining: Ανεβείτε στον αέρα και απολαύστε πανοραμική θέα της κοιλάδας, ενώ βιώνετε τη βιασύνη του ziplining, μια δραστηριότητα που προσθέτει μια επιπλέον διάσταση στην ομορφιά του τοπίου.

Quad Biking: Εξερευνήστε τα γραφικά μονοπάτια και τις κοιλάδες με ένα τετράτροχο ποδήλατο, παρέχοντας έναν συναρπαστικό τρόπο για να ανακαλύψετε τα φυσικά θαύματα που περιβάλλουν το LUNABONITA.

Rappelling και Rock Climbing: Για όσους αναζητούν μια πιο κάθετη περιπέτεια, η κοιλάδα προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες για ράπελ και αναρρίχηση βράχου, παρέχοντας μια πρόκληση τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους ορειβάτες.

Δυνατότητες χρήσης: Οι πιθανές εφαρμογές για αυτήν την εκτεταμένη ιδιοκτησία 16.100 τετραγωνικών μέτρων είναι τεράστιες. Το οικόπεδο είναι εξοπλισμένο με βασικές υποδομές, όπως ύδρευση, αποχετευτικό σύστημα και μόνιμο αρδευτικό κανάλι. Επιπλέον, υπάρχουν 15 μεγαλοπρεπείς ευκάλυπτοι, ο καθένας σε ένα εντυπωσιακό ύψος 10 μέτρων, αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά του τοπίου.

Το ακίνητο είναι ένας ιδανικός καμβάς για την κατασκευή ενός καταφυγίου στην ύπαιθρο. Είτε οραματίζεται μια προσωπική απόδραση είτε μια προσοδοφόρα επένδυση, η γη LUNABONITA παρέχει ευκαιρίες για υποδιαίρεση σε συγκυριαρχία. Φανταστείτε να δημιουργήσετε μια κοινότητα από κατοικίες απόδρασης το Σαββατοκύριακο, αξιοποιώντας τη δημοτικότητα της περιοχής μεταξύ των τουριστών που αναζητούν ένα διάλειμμα από τη ζωή της πόλης.

Καλύτερες στιγμές:

16.100 τετραγωνικά μέτρα εξαιρετικής ακίνητης περιουσίας
Έτοιμη υποδομή ύδρευσης και αποχέτευσης
Μόνιμο αρδευτικό κανάλι
15 πανύψηλοι ευκάλυπτοι
Στρατηγική τοποθεσία κατά μήκος του κεντρικού δρόμου
Ιδανικό για εξοχικό σπίτι ή υποδιαίρεση για μια κοινότητα καταφυγής το Σαββατοκύριακο
Τιμή: 1.449.000 USD

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι της κοιλάδας Lunahuana, όπου η φυσική ομορφιά, η περιπέτεια και οι επενδυτικές δυνατότητες συγκλίνουν. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να εκμεταλλευτείτε αυτήν την αποκλειστική ευκαιρία ακίνητης περιουσίας και να κάνετε το όραμά σας πραγματικότητα. Δράστε τώρα και εξασφαλίστε τη θέση σας σε αυτήν την ακμάζουσα και ζωντανή κοινότητα!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB