Πώληση Ξενοδοχείο, Cañete, Lima, Περού, 5 Condoary

Πώληση - Cod. 43340

  • Τύπος: Ξενοδοχείο
  • Περιοχή: 14000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 32
  • Όροφος: 2

🌟 Καλώς ήλθατε στο Raíces de Luna - Η πύλη σας για την περιπέτεια και τη χαλάρωση σε Lunahuaná, Cañete, Lima, Περού! 🌟

Ανακαλύψτε ένα κρυμμένο στολίδι που βρίσκεται στην καρδιά της Lunahuaná, Cañete, όπου ο ήλιος λάμπει για 350 ημέρες το χρόνο, δημιουργώντας το τέλειο καταφύγιο για όσους αναζητούν τη συγκίνηση και για τους λάτρεις της φύσης. Σας παρουσιάζουμε το Raíces de Luna, μια εντυπωσιακή ιδιοκτησία 14.000 τετραγωνικών μέτρων που βρίσκεται στο γραφικό παράρτημα Condoary, μόλις στα 41,5 χιλιόμετρα.

Βασικά χαρακτηριστικά:

🏨 32 Άνετα Δωμάτια: Κάθε ένα από τα προσεκτικά σχεδιασμένα δωμάτιά μας προσφέρει ένα ιδιωτικό καταφύγιο για τους επισκέπτες μας, παρέχοντας ένα άνετο καταφύγιο μετά από μια μέρα εξερεύνησης.

🍽️ Central Restaurant: Απολαύστε τις γεύσεις σας στο κεντρικό μας εστιατόριο, όπου οι γεύσεις της τοπικής γαστρονομίας και του εκλεκτού φαγητού συγκλίνουν για να δημιουργήσουν μια γαστρονομική εμπειρία που αντανακλά την πλούσια κουλτούρα της περιοχής.

🌊 Πισίνα 175m2: Βουτήξτε στη χαλάρωση με την μεγάλη μας πισίνα, το τέλειο μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το μαγευτικό περιβάλλον.

🏸 Αθλητικές εγκαταστάσεις: Είτε είστε λάτρης των σπορ είτε αναζητάτε κάποιο φιλικό ανταγωνισμό, το Raíces de Luna σας καλύπτει με ένα γήπεδο fronton, γήπεδο βόλεϊ, γήπεδο ποδοσφαίρου 5 ατόμων και γήπεδο σκουός.

🌄 Περιμένει Περιπέτεια: Βυθιστείτε στις δραστηριότητες που αυξάνουν την αδρεναλίνη για τις οποίες φημίζεται η Lunahuaná. Από συναρπαστικές αποστολές ράφτινγκ και συναρπαστικό ziplining μέχρι τετράποδη εκτός δρόμου, ράπελ και αναρρίχηση - το ξενοδοχείο μας είναι η πύλη σας για την απόλυτη περιπέτεια.

🍇 Οίνος και Γαστρονομία: Εξερευνήστε το διάσημο αμπελουργικό τοπίο της Lunahuaná, γνωστής για την ακμάζουσα οινοποιία της. Ανακαλύψτε τα μυστικά της τοπικής οινοποίησης απολαμβάνοντας τα καλύτερα κρασιά που έχει να προσφέρει η περιοχή.

Βασική τοποθεσία:
Σε βολική τοποθεσία, μόλις 150χλμ. από τη Λίμα, το Raíces de Luna βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία κατά μήκος του κεντρικού δρόμου, καθιστώντας το εύκολα προσβάσιμο σε ταξιδιώτες που αναζητούν μια γρήγορη απόδραση από την πολυσύχναστη ζωή της πόλης.

Επενδυτική Ευκαιρία:
Αδράξτε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το ακμάζον ξενοδοχείο και γίνετε μέρος της αναπτυσσόμενης τουριστικής βιομηχανίας της Lunahuaná. Με τιμή πώλησης 2.000.000 USD, το Raíces de Luna παρουσιάζει μια μοναδική επενδυτική ευκαιρία σε έναν από τους πιο φιλικούς τουρίστες προορισμούς στην περιοχή της Λίμα.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι του παραδείσου όπου η περιπέτεια συναντά τη χαλάρωση. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσετε μια προβολή και να ξεκινήσετε ένα ταξίδι για να κάνετε το Raíces de Luna δικό σας! 🌙✨

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB