Πώληση Αγροικία, IQUITOS, Ucayali, Περού, Padre Cocha, Nanay river (8 minutes from Iquitos by boat)

Πώληση - Cod. 27009

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 50000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: ground floor

Ακίνητα / Σπίτι:

Όμορφο αγροτόσπιτο 5HA πρωτοκολλήθηκε στη SUNARP των Iquitos. Το ακίνητο αυτό βρίσκεται στο Padre Cocha, ένα όμορφο τουριστικό χωριό και βιοτεχνικών, 8 λεπτά με το καραβάκι από Iquitos. Το σπίτι διαθέτει 5 δωμάτια (2 εκ των οποίων είναι ensuite), 3 μπάνια, κουζίνα-τραπεζαρία, 2 μεγάλες ταράτσες, αποθήκευση. Υπάρχει μια άγρα πύργος 4 επίπεδα με περισσότερο αποθηκευτικό χώρο και ένα δωμάτιο στο επάνω μέρος με εκπληκτική θέα του ακινήτου και πάνω από τον ποταμό Nanay. Το ακίνητο αποτελείται από 3 ιχθυοτροφεία με 3 waterholes? μεγάλες εκτάσεις γρασιδιού μεγάλη για βοσκότοπους? 1000 pinaples, οπωροφόρα δέντρα, τα δάση για ξυλεία και ένα άλογο. Το ακίνητο έχει τη δική του γέφυρα που καλύπτεται με ξύλινη στέγη και είναι 95μ μακριά και η είσοδος είναι από το Malecon Padre Cocha (προβλήτα).

Προμήθειες:

Ηλεκτρική ενέργεια από "tendido elecrtrico", 2 πηγάδια πόσιμου νερού, αποχετεύσεις και 24 ώρες στο Διαδίκτυο και το σήμα του κινητού τηλεφώνου. Ένα aluminim βάρκα χωρητικότητας 6 ατόμων, κινητήρα 15hp και γεννήτρια 6hp.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB